Els serveis que oferim a Speak Idiomes


  • Ensenyament d’idiomes

   La clau per aprendre l’idioma és que els alumnes que comparteixen aula tinguin un nivell similar i això és essencial en la configuració de les nostres classes. Oferim un ensenyament per nivells en el que aprendre et serà més fàcil.

  • Exàmens oficials

   També preparem els alumnes per als exàmens oficials (PET, FCE, CAE) amb total garantia d’èxit. A Speak Idiomes tens el teu aliat per fer front a aquest repte i obtenir la teva titulació!

  • Classes de conversa

   Les nostres classes de conversa proveeixen als alumnes de vocabulari per fer front a un ampli ventall de situacions. Alhora, ofereixen l’oportunitat de practicar l’idioma i de guanyar confiança i fluïdesa perquè després fer-lo servir en la vida real no sigui una experiència nova.

  • Idiomes per a infants

   El nostre objectiu principal és donar-los l’oportunitat d’aprendre un idioma nou de manera natural i divertida alhora. És per això que a Speak Idiomes l’enfocament cap a la gramàtica i l’escriptura és tan important com el saber-se comunicar.

   Més informació
  • Speak Club

   Un espai per aprendre l’idioma i relacionar-se, per a conèixer gent però sempre practicant la llengua. T’oferim la possibilitat de consolidar l’aprenentatge vivint una experiència que et farà guanyar confiança i perdre la por a mantenir la conversa en l’idioma que estàs aprenent.

   Més informació

Vols comunicar-te amb el món?

Vine a Speak Idiomes