L’objectiu de Speak Idiomes


A Speak Idiomes tenim un principi bàsic que ens defineix, el d’immergir els alumnes en l’idioma per tal que siguin capaços de poder-lo desenvolupar en la vida real.

Speak Idiomes Sant SadurníCreiem que la comunicació és clau i aquesta idea es reflecteix en la nostra manera d’ensenyar. El llibre no és l’única eina d’aprenentatge, sinó que utilitzem tots els recursos possibles en les nostres classes perquè l’estudiant sigui capaç de copsar l’idioma des la nostra perspectiva. Només així, l’alumne podrà disposar de les suficients eines per a desenvolupar-se de manera eficaç en una situació comunicativa.

Oferim cursos per a tots els nivell i edats, des d’infants que aprenen la seva primera paraula estrangera, fins a perfils d’alt nivell que busquen el perfeccionament i la millora de l’idioma en àmbits concrets.

També oferim maneres alternatives d’aprendre l’idioma, com pot ser l’Speak Club, en el que els alumnes tenen l’oportunitat de seguir practicant el que han après a classe en un ambient diferent, més informal i relaxat.

Són mil i una les opcions per aprendre idiomes de manera diferent! T’animem a consultar-les al web per trobar la que millor encaixa amb el que estàs buscant.

Qui som

 • Som un equip de persones joves amb vocació en el món de l’aprenentatge. La implicació és una de les nostres vàlues. Tots nosaltres estem formats per tal de poder garantir la bona qualitat dels serveis que oferim.

  Speak Idiomes neix el 2014 a Sant Sadurní d’Anoia amb les ganes d’oferir un nou aprenentatge dels idiomes, i on la immersió a l’idioma durant l’estudi d’aquests és el nostre principal objectiu per garantir l’èxit.

  Speak Idiomes ve equipada de sèrie tant a nivell de professorat com d’equipaments tècnics per tal de satisfer totes les demandes possibles en idiomes i oferir l’èxit en l’aprenentatge d’aquests.

 • La nostra acadèmia disposa de la modernitat que els temps actuals exigeixen:

  • Cinc classes de grup amb capacitat per a 8 alumnes. Aquests espais es destinen a l’aprenentatge d’idiomes i a la preparació per les proves oficials.
  • 5 aules on els alumnes reben una atenció personalitzada segons les seves necessitats.
  • I la recepció, un espai ampli d’informació i on els alumnes poden esperar per iniciar les seves classes.

  Aquests espais es troben degudament equipats amb pissarres interactives, WIFI, equips de climatització, material didàctic… perquè l’estudi es pugui dur a terme amb les millors condicions.

Vols comunicar-te amb el món?

Contacta amb nosaltres! Coneix els nostres serveis