Avís legal del web d’Speak Idiomes


Per tal de donar compliment al que estableix la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), a continuació s’indiquen les dades d’informació general del lloc web www.speakidiomes.com.

SPEAK IDIOMES informa que és titular del lloc web WWW.SPEAKIDIOMES.COM. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de la citada Llei, SPEAK IDIOMES informa de les següents dades: nom empresa, amb NIF Y0575885W, i domicili social a 08770 Sant Sadurní d’Anoia (Espanya). L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és info@speakidiomes.com.

Condicions generals d’utilització

L’usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web, el que implica que l’utilitzarà conforme al present avís legal i la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums. SPEAK IDIOMES es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal, per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, el recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

Propietat intel·lectual i industrial

Aquest lloc web i els continguts inclosos en el mateix (articles, texts, imatges, logotips, marques comercials, etc.) estan protegits per la legislació vigent en matèria de propietat industrial i intel·lectual. Els drets corresponen a SPEAK IDIOMES o a tercers amb llicències que permeten a SPEAK IDIOMES la seva utilització.

SPEAK IDIOMES presenta els continguts que figuren en aquest lloc web amb la finalitat d’informació i publicitat dels seus productes i serveis.

SPEAK IDIOMES es reserva el dret de modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web en qualsevol moment i sense previ avís.

Limitació de la responsabilitat

La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços realitzats per a dur a terme la seva exactitud i actualització. En conseqüència, SPEAK IDIOMES no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

Aquest lloc web conté enllaços a d’altres llocs web aliens a SPEAK IDIOMES, enllaços que es presenten únicament amb finalitats informatives. La responsabilitat dels continguts de les pàgines enllaçades correspon als titulars respectius de les mencionades pàgines.

SPEAK IDIOMES no es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l’utilització d’aquest lloc web o dels seus continguts, no garantint l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.

Política de protecció de dades de caràcter personal

A través del present avís legal, SPEAK IDIOMES informa als usuaris d’aquest lloc web, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPDP) sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat de que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària, si volen facilitar a SPEAK IDIOMES les dades personals que els hi són solicitades.

L’usuari, al facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d’aquest lloc web o missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, autoritza expressament a SPEAK IDIOMES per a què els tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat.

La recollida i tractament de les dades personals que l’usuari faciliti té com a finalitat el manteniment, garantia i control de la relació establerta entre aquest i SPEAK IDIOMES i permetre remetre-li informació per correu electrònic.

SPEAK IDIOMES ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l’alteració, pèrdua o tractament no autoritzat de les dades personals que l’usuari faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet, i manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les dades personals de l’usuari.

L’usuari té dret a accedir a la informació que el concerneix recopilada en el fitxer de SPEAK IDIOMES, rectificar-la si és errònia, cancel.lar-la o oposar-se al seu tractament per mitjà d’un missatge de correu electrònic dirigit a info@speakidiomes.com, o per correu postal dirigit a l’adreça que figura en l’encapçalament d’aquesta nota legal. En ambdós casos s’haurà d’acreditar suficientment la identitat de l’usuari.

SPEAK IDIOMES es reserva el dret d’utilitzar “cookies” en la navegació de l’usuari pel lloc web per a facilitar la personalització i comoditat de la navegació. SPEAK IDIOMES utilitza Google Analytics per a analitzar aspectes relatius a l’accés a la seva pàgina web, com per exemple, les pàgines més visitades o el temps de les visites. Aquesta informació es tractarà amb finalitats estadístiques i per a la millora dels serveis que ofereix des del seu lloc web i en cap cas permetrà conéixer la identitat de l’usuari. Pots consultar la nostra política de cookies en el següent enllaç.